“ Betrouwbaar en maken waar wat ze afspreken. Ervaren monteurs die meedenken, denken in oplossingen en alles netjes afwerken en opruimen. ”

Vincent Godeke
Ons team bestaat uit een ploeg gemotiveerde vakmensen die liefde hebben voor hun vak. Advies, planning, inmeten, productie en montage. In onze showroom, bij u thuis en in onze eigen fabriek: Arno Letteboer en zijn team verzorgen de gehele opdracht. Wij werken al lang samen en ondersteunen elkaar tijdens het gehele project. Productie en montage gaan letterlijk hand in hand. Daardoor bereiken wij het beste resultaat.

Het bedrijf is vooral werkzaam in de regio Twente. Een fijne werksfeer, waar op zijn tijd de humor niet ontbreekt, zorgt er voor dat ook u zich bij ons thuis voelt! Veel van onze opdrachtgevers zijn zodoende regelmatig terugkerende klanten.

Onze mensen zijn steeds op de hoogte van de nieuwste innovaties en getraind om kozijnen volgens de laatste technieken luchtdicht in te bouwen. Meedenken, het zoeken van oplossingen en de beste afwerking bij u thuis spreekt voor onze ervaren monteurs voor zich.