“ Wij zijn ontzettend blij met onze hefschuifpui van Volkerink. Onze woonkamer is heerlijk licht. We halen onze tuin echt in huis. ”

Familie Verhagen
Een schuifpui maakt een royale doorgang van uw woning naar uw tuin mogelijk. Binnen en buiten gaan naadloos in elkaar over. Door een groot kozijn geniet u van een prachtig uitzicht. Zowel in de zomer als winter profiteert u maximaal van het zonlicht. U zorgt voor meer woongenot een meerwaarde van uw woning.

Met een simpele beweging heft uw de vleugel op en schuift deze eenvoudig open of dicht. In tegenstelling tot openslaande deuren verliest u geen ruimte. De hefschuifpuien zijn in grote formaten te realiseren en kunnen ook makkelijk een gehele achtergevel vervangen. Wij denken graag met u mee.

Onderhoudsarm kunststof, goede inbraakbeveiliging en uitstekende isolatie zijn ook voor onze hefschuifpuien vanzelfsprekend. In combinatie met HR++ of Triple Glas zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat in zowel warme als koude dagen en bespart u op energiekosten. Dankzij de kleur, structuur en de rechte hoekverbinding is het geheel, zoals bij onze kozijnen, nauwelijks van hout te onderscheiden.

Met plissé hordeuren en diverse mogelijkheden voor zonwering kunnen wij een totaalpakket leveren.

Gerealiseerde hefschuifpuien