Er zijn talloze mogelijkheden voor de uitvoering en het design.

Maar onze kozijnen hebben een ding gemeen: ze zijn duurzaam, onderhoudsarm en besparen energie.

Volkerink realiseert kozijnen in talloze vormen, stijlen en kleuren. Onze kunststof kozijnen zorgen voor meer comfort en minder onderhoud aan uw woning. Volkerink kozijnen worden standaard geproduceerd uit hoogwaardige REHAU profielen. Het kunststofraam is opgebouwd uit meerdere componenten. De profielen zijn gemaakt van hoog slagvast RAU-PVC 1406, zonder weekmakers. REHAU hanteert deze receptuur al meer dan 50 jaar.

U kunt voor een ‘rechte verbinding’ (Hollandse Hoek) bij de kozijnen kiezen. In combinatie met verdiepte profielen en een houtnerf folie in de gewenste RAL-kleur zijn de kozijnen daardoor nauwelijks meer van hout te onderscheiden.

Omdat wij in eigen fabriek produceren zijn ook aparte vormen en niet-alledaagse oplossingen mogelijk. Renovatie van klassieke Hollandse schuiframen, verdiepte profielen voor uw jaren 70 woning, kozijnen voor nieuwbouw in landelijke stijl of hypermoderne glazen gevel. Resultaat zijn altijd mooie, duurzame, onderhoudsarme en langlevige kozijnen. Helemaal volgens uw smaak en passend bij de uitstraling van uw woning.

Gerealiseerde kozijnen